søndag 22. juli 2012

Hentesett ♥ Med kjærlig hilsen ♥

"Med kjærlig hilsen" heter dette hentesettet. Jeg synes hentesettet var så nydelig, og navnet passet så bra. Dette har jeg strikket med kjærlighet til mitt barnebarn nr 2, som snart skal komme til verden. Jeg gleder meg til å se henne.

 Jakken, med nydelig hullmønster, og en fin blomsterbord.

Luen og sokkene, har jeg valgt å gi et blomstrete satengbånd.

Nusselige små sokker.Jakken har fått små perlemorsknapper.


Til settet hører det med bukse også. Jeg tenkte jeg skulle strikke den og, men den trenger hun ikke før utpå høsten. Jeg strikket den minste str, men jakken er rikelig stor synes jeg. Den kan nok brukes til barnet er rundt 3 mnd. Oppskriften fant jeg i et gammelt blad.Om dere bruker oppskriften, så hadde det vært koselig om dere la igjen en kommentar. Og gjerne med en link, slik at vi kan få se deres resultat.  5 kommentarer:

 1. Nydelig baby jakke du har strikket. Masse fint og se hos deg :)

  SvarSlett
 2. Hei, dette settet er det peneste hentesettet jeg har sett! Jeg vil veldig gjerne finne oppskriften for så å finne en like flink som deg til å strikke det til meg :) I hvilket blad kan jeg finne oppskriften?

  Vennlig hilsen

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei.
   Ja, synes også at dette hentesettet er fint :)Oppskriften har stått i et gammelt Hjemmet fra 1997. Men hvis du trykker deg inn på bildet av oppskriften, og lagrer det, så kan du forstørre skriften slik at du kan lese teksten.
   Lykke til!

   Slett
 3. Hei. Strikker dette kjempefine hentesettet nå, men klarer ikke å lese teksten i detblyse feltet på oppskriften på luen. Kan du hjelpe meg.
  Takknemlig for svar.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei. Ser at det er et felt som er utydelig å lese. Skal prøve å hjelpe deg.
   [[Str mønster A med hvitt, og beg slik pilen viser for riktig størr. Mønsteret skal beg og slutte likt. Når denne delen (fra siste rette p fra vrangen) måler 7,5- (8)- 8,5 cm, felles i toppen, slik: I hvert av de store mønsterfeltene felles 2 m på midten på hver 2. p, men UTEN å ta nye kast på hver side. Dette gjentas til det kun er 1 m igjen her. På neste p fra retten str så 2 vr sm til 1 vr i alle vr felt. Str tilbake på vrangen, fell på neste p ved å str de 3 r m i hvert av de smale feltene vridd r sammen. ]] Håper du nå har fått den teksten som var utydelig. Lykke til med å gjøre settet ferdig :-). Det er et nydelig sett.
   Vennlig hilsen Anne

   Slett